Homepage van Campus Zomergem: middenschool SV - bovenbouw SL

FLASHBERICHT:
Op zondag 27 april vindt onze jaarlijkse OPENDEURDAG plaats!

 

Op zoek naar een school waar elke leerling telt?

 

Bij ons zit je op het juiste adres!
Het welbevinden van onze leerlingen dragen wij hoog in het vaandel. We zijn er overtuigd dat wie zich goed in zijn vel voelt, ook beter presteert!
“Tover met talent”, onze huisslogan bevat geen loze woorden. Door de werking in niveaugroepen voor de hoofdvakken wiskunde, Nederlands en Frans, halen wij het beste  uit onze leerlingen naar boven.  Onze talrijke extra-murosactiviteiten, zorgen er vaak voor dat wij nog meer talent in onze leerlingen ontdekken .
Onze sterk uitgebouwde leer- en leerlingenbegeleiding  zorgde voor een prima resultaat bij de vorige doorlichting. U kan dit verslag nalezen op deze website.
Ook op vlak van infrastructuur  zitten wij niet stil. We kijken met spanning uit naar de volgende kerstvakantie waar we alles in gereedheid zullen brengen om het tweede trimester van het nieuwe schooljaar onze intrek te nemen in 6 spiksplinternieuwe klassen!! Dit wordt hét huzarenstukje van ons masterplan infrastructuur! Eindelijk zullen we het containertijdperk achter ons kunnen laten en op die manier hopen we al onze leerlingen vanaf januari 2014 in moderne, comfortabele klassen te kunnen vormen tot knappe studenten! Ons enthousiast leerkrachtenteam helpt alvast mee deze visie te ondersteunen!!!

Aangepast op vrijdag 11 april 2014

Scholengemeenschap

Campus Zomergem bestaat 50 jaar

Hoe geraak je bij ons op school?

Via ons eigen schoolvervoer met o.a. stopplaatsen in Bellem dorp, Hansbeke dorp en Landegem dorp!

 

Of via